Oana si Radu – NuntaEchipa DIA-FILM a fost de nota 20 + la nunta noastra! Oriunde ma uitam, Daniel Vatamanu era acolo, cu zambetul pe buze non stop , facandu-si meseria cu mare drag si profesionalism. Baietii s-au purtat exemplar , iar calitatea este una foarte buna! Recomand cu mare caldura echipa DIA-Film , impreuna cu Breniuc Radu pe partea de fotografiat pentru a ramane cu niste amintiri foarte frumoase, instantanee pline de originalitate in care expresiile protagonistilor sunt evidentiate foarte bine de moentele perfecte prinse de catre acestia. Va multumim ca ati fost de nota 20 +, si pe viitor, cat mai multe evenimente deoarece persoanele care va vor alege de acum incolo sunt foarte norocoase ! Va pupam !

Later edit: Uaaa! Ce frumos e! Supeer! >:D< Multumim mult! Lumea zice ca parca e film de la TV. Super fain. Tks! Chiar apreciez! Nu am nici o obiectie, si la mine asta e foarte rar ca-s perfectionista.

Oana Gradinariu


Daca vrei sa vezi mai multe filme realizate de noi, intra pe Portofoliu! Daca te-am convins deja de calitatea serviciilor noastre, contacteaza-ne acum!